Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Basisbackkurs

21.March - 22.March

€395
  • 100% Roggenbrot
  • Roggenmischbrot
  • Weizenmischbrot
  • div. Brotsorten (mit und ohne Hefezugabe)

 

“Roggenvollkornsauerteig”

  • 100%Roggenvollkorn
  • Vollkornbrot hergestellt aus Weizen+Roggenvollkornmehl

 

“Weizensauerteig”

  • Ciabatta, Fougasse
  • Baguettevariationen
  • Weizenmischbrote

 

“Poolish”

  • Baguettevariationen
  • mediterane Brote
  • Kleingebäck

 

“Süsse Mehlspeisen”

  • Mohnfüllen
  • Nussfüllen
  • Dinkel-Brioche

 

KURSINFO

 

Dauer: 2 Tageskurs

  • 1 Tag: Samstag 10.00 – ca. 20.30 Uhr
  • 2 Tag: Sonntag 08.00 – ca. 14.30 Uhr

Verpflegung:

“für das leibliche Wohl ist gesorgt”

 Veranstaltungsort:
  • LFI Linz

Details

Start:
21.March
End:
22.March
Cost:
€395

Venue

LFI Linz
Auf der Gugl 3
Linz, Oberösterreich 4020 Österreich
+ Google Map
Phone:
050 6902 1500
Website:
https://www.seminarhaus-gugl.at/

Organizer

Dietmar Kappl
Email:
dietmar.kappl@homebaking.at
Website:
www.homebaking.at

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available