Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Brotbackkurs “Basiswissen zum Brotbacken”

21.January - 22.January

€395
  • 100% Roggenbrot
  • Roggenmischbrot
  • Weizenmischbrot
  • div. Brotsorten (mit und ohne Hefezugabe)

 

“Roggenvollkornsauerteig”

  • 100%Roggenvollkorn
  • Vollkornbrot hergestellt aus Weizen+Roggenvollkornmehl

 

“Weizensauerteig”

  • Ciabatta, Fougasse
  • Baguettevariationen
  • Weizenmischbrote

 

“Poolish”

  • Baguettevariationen
  • mediterane Brote
  • Kleingebäck

 

“Süsse Mehlspeisen”

  • Mohnfüllen
  • Nussfüllen
  • Dinkel-Brioche

 

KURSINFO

 

Dauer: 2 Tageskurs

  • 1 Tag: Freitag 12.30 – ca. 21.00 Uhr
  • 2 Tag: Samstag 07.30 – ca. 15.00 Uhr

Verpflegung:

“für das leibliche Wohl ist gesorgt”

 Veranstaltungsort:
  • LFI Linz

 

 

Details

Start:
21.January
End:
22.January
Cost:
€395
View Event Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available